Over ons


Hart voor de klant

Autobedrijf van Zanten is een hecht familiebedrijf met een mooie en actieve geschiedenis. Een historie die zich kenmerkt door uitbreiding en vernieuwing. Maar de rode draad is altijd hart voor de klant geweest. Al meer dan 43 jaar behandeld de familie een ongekend hoog serviceniveau. Zes dagen in de week staan Jan en zijn vrouw Jolanda samen met hun enthousiaste medewerkers klaar voor hun trouwe klantenkring.

Een beetje autogek

Om een autobedrijf te leiden, moet je van auto's houden. En dat zit bij de familie Van Zanten in de genen. Zo houdt de familie vooral van Duitse auto's en heeft Jan ook nog een voorliefde voor BMW en Landrover. Naast de liefde voor auto's zit ook vernieuwen bij de familie Van Zanten in de genen. Al vele malen is het bedrijf uitgebreid en uitgebreid. Een ruimere showroom, een modernere werkplaats en in 2015 de start van www.vanzantenjahreswagen.nl . Een website die speciaal inspeelt op de groeiende vraag naar jonge (Duitse) auto's.

Kortom, een autobedrijf in beweging!

Jan van Zanten - eigenaar

Jolanda van Zanten (administratie)

Jelle (Service adviseur)

Henny

Word  jij onze nieuwe collega/ monteur?

De geschiedenis van Autobedrijf van Zanten in het kort

1980 | H. van Zanten sr. start in Beesd met een handelsbedrijf in auto's.


1984 | De familie Van Zanten verhuist naar Deil om daar te kunnen uitbreiden met een werkplaats en benzinepomp. Ook wordt gestart met de verkoop aan particulieren. 


1987 | Een brand treft de werkplaats, maar een modernere werkplaats en showroom volgen snel. Gelijktijdig start Autobedrijf van Zanten als subdealer van SEAT. 


1996 | Het bedrijf blijft uitbreiden en wordt geleidelijk zichtbaar aan zoon Jan.
2004 | De officiële overdracht van vader op zoon vindt plaats.


2005 | Door de grote groei wordt het bedrijfspand grotendeels opnieuw gebouwd. Het showroomoppervlak verdubbelt en de werkplaats gaat van 3 naar maar liefst 7 hefbruggen.


2010 | Het naastgelegen pand wordt aangekocht, zodat het bedrijf ook in de toekomst verzekerd is van voldoende ruimte om te groeien.


2015 | De vraag naar jonge geïmporteerde (Duitse) auto's blijft toenemen. Dit leidt tot de start van vanzantenjahreswagen.nl